KPN

KPN

KPN (in full Koninklijke KPN N.V., also Royal KPN N.V.) is a Dutch landline and mobile telecommunications company. KPN started as a public telecommunications company and is based in The Hague, Netherlands. Wikipedia

KPN (in full Koninklijke KPN N.V., also Royal KPN N.V.) is a Dutch landline and mobile telecommunications company. KPN started as a public telecommunications company and is based in The Hague, Netherlands. Wikipedia

Jul 27, 7:29 AM

[3/3] ""Nadat ik met de dames in Beijing goud haalde, ben ik gevraagd of ik het Nederlands mannen waterpoloteam wilde coachen. Ze hadden toen nog niks en er is echt geld nodig om de top te bereiken. ""Door ondernemend te handelen en verschillende sponsorprogrammas op te zetten begon het te lopen. Later kwam ik in contact met het initiatief van KPN, het TEAMKPN Sportfonds. En dat leverde ons voor dat jaar in een klap 20% van ons huidige budget op. Mede daardoor zijn we van plek 38 gestegen naar plek 14 op de internationale ranglijst en maken we weer onderdeel uit van de focusgroep van NOCNSF. Robin van Galen Olympisch waterpolo coach Zowel actief als passief speelt sport een belangrijke rol in ons leven. Ondanks soms grootse prestaties, krijgen niet alle teamsporten in Nederland dezelfde kansen. Voor die sporten is er het TEAMKPN Sportfonds. Sporten die door het NOCNSF erkend zijn, maar waar niet de focus op ligt, verdienen ook een kans om zich volledig te ontwikkelen.

Jul 25, 2:18 AM

[2/3] Ik ben lid van de beoordelingscommissie van het TEAMKPN Sportfonds. Samen met een aantal andere bepaal ik of een team voldoet aan de eisen om steun van het sportfonds te mogen ontvangen. Het mooiste van alles is dat je een heel klein beetje kan bijdragen aan het doel van sporters, die er zelf zo veel voor aan de kant zetten. @Barbarabarend Beoordelingscommissie TEAMKPN Sportfonds Zowel actief als passief speelt sport een belangrijke rol in ons leven. Ondanks soms grootse prestaties, krijgen niet alle teamsporten in Nederland dezelfde kansen. Voor die sporten is er het TEAMKPN Sportfonds. Sporten die door het NOCNSF erkend zijn, maar waar niet de focus op ligt, verdienen ook een kans om zich volledig te ontwikkelen.

Jul 23, 2:22 AM

[1/3] Curlingijs is echt typisch ijs. En het ijs verschilt ook per baan. Dat maakt het opdoen van wedstrijdervaring extra belangrijk. In Nederland hebben we maar n chte curlingbaan, dus je moet al snel naar het buitenland om wedstrijden te spelen. Dat kost natuurlijk geld. Met de hulp van het TEAMKPN Sportfonds hebben we de nodige ervaring op kunnen doen en dit jaar spelen we het OKT. Die Olympische Spelen zijn gewoon al in zicht! @CarloGlasbergen Speler in het Nederlands Curling Team Zowel actief als passief speelt sport een belangrijke rol in ons leven. Ondanks soms grootse prestaties, krijgen niet alle teamsporten in Nederland dezelfde kansen. Voor die sporten is er het TEAMKPN Sportfonds. Sporten die door het NOCNSF erkend zijn, maar waar niet de focus op ligt, verdienen ook een kans om zich volledig te ontwikkelen.

Jul 18, 2:31 AM

[3/3] Drie keer raden wie ik ben Salvador Dali, inderdaad! - Ik ben acteur. Oh en geschiedkundige. Ik geloof er heel erg in dat je geschiedenis moet beleven en dat werkt op deze manier. En het maakt kunst kijken, ook voor ouderen, net iets meer bijzonder. - Het Mooiste Contact Fonds is een initiatief van KPN. Het fonds ondersteunt KPN initiatieven van verschillende maatschappelijke partners die gericht zijn op het stimuleren van sociaal contact voor kwetsbare groepen in de samenleving. Zo namen vrijwilligers van KPN een grote groep ouderen mee naar de tentoonstelling Gek van surrealisme in het museum @boijmans.